Kesän 2018 juhlien trendit

Vieläkö on kesän juhlien suunnittelu kesken?

Vielä ehdit lisätä kesän juhliin tämän vuoden suosikkeja.

Pastellin sävyt. | EventamoKirkkaat pastellin sävyt

Mikä ihme on kirkas pastelli? Maalaa mielessäsi jotakin pastellin sävyä ja lisää samaa sävyä monta kerrosta päällekkäin saadaksesi pastellin sävystä intensiivisemmän. Tuloksena on kirkas pastelli. Erityisesti pastelliturkoosi ja -pinkki ovat trendikkäitä tänä kesänä. Ei kuitenkaan kannata sortua käyttämään väriä liikaa, tai ainakaan hankkia kaikkea samassa pastellin sävyssä.

Ilmapalloilla koristelu | EventamoIlmapallot

Ilmapallot tekevät paluun! Jotta vältytään lapsuuden syntymäpäiväjuhlien toisinnolta, valitaan väriksi valkoinen ja kooksi mahdollisimman iso. Toinen vaihtoehto on hileellä täytetyt kirkkaat pallot. Sen lisäksi vuokrataan heliumkone, jotta saadaan pallot kauniista ilmaan.

Personoidut paikkakortit | EventamoErikoiset paikkakyltit

Saat vieraasi tuntemaan olosi erityiseksi kun toivotat heidän tervetulleeksi juhlaasi personoidulla paikkakortilla. Paikkakortteihin voidaan piirrättää jokaisesta potretti, tai vaikka koristaa se harrastuksiin liittyvillä kuvilla tai esineillä. Esineistä puheen ollen; kompassit paikkakyltin pidikkeenä ovat yksi tämän kesän suosikkeja.

Ekologinen kasveilla koristelu | EventamoEkologisuus

Eettisyys ja ekologisuus on kasvava trendi arkipäivässämme, miksi ei siis juhlissammekin. Tänä kesänä se näkyy erityisesti koristelussa ja ruokatarjoilussa. Koristeeksi käy esimerkiksi kotimaiset ja luonnosta kerätyt koristeet. Menut rakennetaan lähiruokaa hyväksikäyttäen. Näiden lisäksi ekologisuus otetaan mukaan myös vieraslahjoissa, joita ei välttämättä anneta enää ollenkaan tai ne valmistetaan itse, ja kierrätettyjen hääpukujen muodossa. Ekologisiin juhliin on erikoistunut mm. Green Joy Celebrate.

Popcorn baari | EventamoRuokakohtaiset baarit

Suomessa kesäjuhlien tarjonta on usein buffet-muodossa, mutta tänä vuonna ne viedään astetta pidemmälle. Buffeteissa tarjotaan vain yhtä tiettyä ruokalajia ja jujuna on että jokainen pääsee tuunaamaan siitä juuri itselleen sopivan. Tämä idea sopii erityisesti häiden iltapalapöytään, esimerkiksi popcorn- tai hodaribaarin muodossa. Myös jälkiruokatarjoilu onnistuu näin; jäätelöbaarissa saa kasata oman jäätelöannoksen päälle juuri niitä täytteitä joita haluaa.

 

Kuvat ylhäältä alas: Lucy Munoz,  Bowtie and BelleAnnika Ollila, Adrien Craven, Lauren Kirkbride