5 vinkkiä hääaamuun

Ihana juhlapäiväsi on täällä ja on aika nauttia. Kuinka se sitten onnistuu parhaiten?

5 vinkkiä hääaamuun | Eventamo

Ihana juhlapäiväsi on täällä ja on aika nauttia. Kuinka se sitten onnistuu parhaiten?

1. Järjestä juhlapaikalle joku muu koristelemaan

Häiden aamusta tulee helposti elämäsi stressaavin, jos olet suunnitellut tekeväsi kaiken itse. Jotta ehdit oikeasti nauttiakin aamun tunnelmasta, kannattaa juhlapaikkaa lähettää koristelemaan joku, jonka luotat tekevän sen niin kuin toivot. Tällöin ei tarvitse stressata siitä minkälainen tilasta lopulta tulee eikä tarvitse juosta itse pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Varsinkin häihin valmistuvan morsiamen on suositeltavaa jättää hääaamun toimet muiden hoidettavaksi, sillä hiuksien ja meikin valmistuminen vie helposti koko aamun.

2. Sulje puhelin

Sulje puhelin ja ole läsnä. Kerro kaikille asianomaisille, esimerkiksi valokuvaajalle, vaikka kaasosi puhelinnumero, jotta puhelut ohjautuvat puhelimeen joka on myöskin päällä.

3. Syö

Kaiken jännityksen ja innostuksen välissä kannattaa muistaa syödä. Erityisen tärkeäksi tämän muistaminen muodostuu, jos siemailet kuohuvaa valmisteluiden lomassa. Ja jotta juhlat eivät tyssää liian aikaisin, kannattaa alkoholin kulutusta rajoittaa vielä aamutuimaan.

4. Pyydä kuvaaja paikalle jo valmistautumiseen

Valokuvaajan voi usein pyytää tulemaan kotiisi, hotelliin, kampaamoon tai missä ikinä valmistauduttekin, ja ikuistaa hääaamun toimet. Valmistautumisessa on oma tunnelmansa, ja sitä on ihana päästää näkemään ja muistelemaan myöhemmin kuvia läpi käydessä.

5. Valmistaudu yhdessä kaasojen ja bestmanien kanssa

Joko yhdessä tai erikseen, kokoa yhteen läheisimmät ihmisesi ja valmistaudu yhteen elämäsi ihanimpaan päivään joukolla. Pääset taatusti parempaan juhlatunnelman, kun vietätte aamun pikkuhiljaa valmistautuen lähtemään juhlapaikalle.