Erilaiset hääjuhlatilat

Omalaatuiset juhlatilat varmistavat että häistäsi tulee ikimuistoiset.

Häät suunnitelmissa, mutta haluaisit jotain erilaista juhlatilaksi? Alla löydät ideoita miten juhlatilan valintaan saa vähän omaa personaa mukaan.

1. Paikka jossa tapasitte

Jos se tarkoittaa leirintäaluetta, jossa tapasitte lapsena niin täydellistä! Kauppatorilla, vuosittain järjestettävässä tapahtumassa, tietyssä ravintolassa tai baarissa, tai vaikka . Missä ikinä se olikin, romanttinen ja usein erikoinen vaihtoehto on järjestää häiden juhlinnat paikassa, jossa ensimmäistä kertaa löysitte toisenne.

2. Veden alla

Hääpukuun pukeutuneena ja sukelluslaitteet selässä? Ainakin ulkomailla akvaariot ovat ottaneet tämän jo tavaksi, mutta joskos se nyt saataisiin rantautumaan myös Suomeen. Jos haluatte lisätä eksotiikkaa tähän juhlatilaan, voi naimisiin mennä myös meressä, vaikkapa Karibialla.

3. McDonald’s

Muistatteko lapsuudesta ne kavereiden synttärijuhlat, jotka järjestettiin McDonald’sin omassa VIP-pyödässä? Samaisen pöydän voi varata myös pienille hääjuhlille. Pahvikruunut voi ehkä jättää muistoihin, mutta tämä voisi olla ihan kiva vaihtoehto, jos haluaa juhlistaa naimakauppoja omalla tyylillään. Tämä voisi toimia myös, jos haluat tarjota hääseurueelle nopean välipalan samalla kun olette kuvattavana seremonian jälkeen. Kysy lähimmästä ravintolasta, josko heillä olisi tarjota juhlapaikkaa.

4. Ranta

Erilaiset hääjuhlatilat | Eventamo

Tämä on hyvinkin tuttu paikka häille, kun puhutaan ulkomailla tapahtuvista seremonioista. Mutta miksei Suomessakin voisi. Säähän on aina pikkuisen riski täällä, mutta jos on varasuunnitelma sateen varalle, niin ranta sopii oikein mainiosti juhlapaikaksi, niin seremonialle kuin varsinaiselle juhlallekin. Rennon tunnelman saa aikaa picnicvilteillä ja juhlavammaksi ranta tehdään teltalla ja kauniilla istuimilla.

5. Jäähalli

Jääkiekkokansa varmasti riemastuu, kun saa hääkutsun juhliin, jotka järjestetään jäällä ja sen kaukaloissa. Pari voi luistella papin luo keskelle jäätä ja vieraat voivat seurata katsomosta tai jäälle tuoduilta tuoleilta, jos jäähalli sen sallii. Tämähän voi myös olla monelle se paikka jossa tapasi ensimmäistä kertaa.

6. Lappi

Samalla jääteemalla jatkaen , esimerkiksi Kakslauttasessa, voi seremonian järjestää lasi-iglussa, järven jäällä tai lumikappelissa. Tänne ovat löytäneet lähiseutujen asukkaat ja ulkomaalaiset hääturistit, mutta Lappi on monelle eteläsuomalaisellekin varsin eksoottinen juhlakohde.

7. Metsä

Metsä sopii täydellisesti intiimeihin häihin, kunhan rannan tapaan kehittää varasuunnitelman sateen varalle. Nuotiolla auringon laskiessa paistettu hääillallinen luovat Suomen kesän tunnelmaa, mutta myös metsässä voi ruokailla hienommin. Moni pitopalvelu valmistaa ruokalajeja, jotka kestävät pienen vaelluksenkin ja jos pöydän käy kattamassa jo juhla-aamuna, voi ruuat kaivaa laatikoistaan seremonian jälkeen ja asettaa suoraan pöytään.

Erilaiset hääjuhlatilat | Eventamo