Alvettulan Kyläkauppa

Kylän keskus

Alvettulan kyläkauppa on rakennettu sodan jälkeen 1946, jolloin se tunnettiin Alvettulan Talouskauppana. Nykyisin Kylis toimii kylän keskuksena, ja yksi kaupan nurkkaus onkin nimetty Alvettulan Olohuoneeksi. Kaupan rento ilmapiiri näkyy sekä henkilö- että asiakaskunnassa. Kaiken toiminnan ydin on asiakaspalvelu, eli asiakkaan toiveita kuunnellaan ja jokaista asiakasta palvellaan hänen toiveiden mukaisesti. Näin olemme rakentaneet yhdessä asiakkaiden kanssa kaikille yhteisen kyläkaupan.

Sinulle Alvettulan Kyläkauppa tarjoaa tunnelmalliset ja esteettömät tilat, joita voi käyttää monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin ja kokoontumisiin. Muun muassa työ-ja ystäväporukoiden virkistysiltamiin, juhliin, merkkipäiviin, pikkujouluihin, sekä erilaisiin asiakas-, ystävä-, ja sukutapaamisiin.

Palvelemme sinua erilaisten ohjelmien ja ruokailujen järjestämisessä. Toimimme yhteistyössä alueen parhaiden palveluntarjoajien kanssa, joiden monipuoliset tuotteet välitämme täyden palvelun periaatteella. Lähtökohtana on, että sinua kiinnostavat palvelut toteutetaan haluamanasi kokonaisuutena laajan verkostomme avulla. Esimerkiksi tilauksiin voidaan yhdistää opastettuja kalastus-, marja – ja sieniretkiä. Paketit räätälöidään sinun toiveiden mukaisesti, ja niitä on mahdollista järjestää niin pariskunnille kuin isommillekin ryhmille.

Olemme vahva pitopalveluosaaja. Pitopalveluun kuuluu pidon suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa sisältäen ruokien toimituksen kohteeseen, astiaston, tarjoilijat, tarjoilut, järjestyksenvalvojat, musiikin, esiintyjät ym. Ruokia on saatavissa eri hintaryhmissä laatikkoruoat, kotiruoat sekä Ala Carte -tason listaruoat. Herkullisia jälkiruokia unohtamatta!

Keittiössä kokki taikoo mitä maittavimmat tarjottavat päivittäiseen tarjontaan.
Joka päiväisessä tarjonnassa tuoreet ja lämpimät leivonnaiset. Tunnetuimpia ovat aina tuoreet itsetehdyt munkit, Niinistön herkkuna tunnetut lihikset, sämpylät ja vaihtuvasti tarjolla on myös herkullisia kakkupaloja, muffinseja, suolaisia piirakoita yms.

Arkisin tarjolla kotitekoista lounasta. Tämän lisäksi tarjonnasta löytyy myös X-mealin hampurilaiset ja herkkukorit, sekä tuliset, mutta sitäkin herkullisemmat Wingsit. Pizzat on valmistettu kiviarinalla, omalla reseptillä alusta alkaen. Pizzat ovat tunnettuja ympäri Hämettä, ja niitä tullaan hakemaan pidemmänkin matkan takaa!

Alvettulan Kyläkauppa – Kylis – sijaitsee järvien ympäröimänä Hämeen sydämessä, Alvettulanjoen varressa. Se on itsessään jo elämys, kun tulee Alvettulan maalaismiljööseen, jossa on tarjoamme maalaisruokaa puhtaine makuineen, maaseudun rauhaa, unohtumatonta tunnelmaa puhtaan luonnon keskellä.

Katso video Alvettulan kyläkaupasta ja kylän tunnelmasta!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Alvettulantie 168
Hämeenlinna 14680 FI
Reittiohje