Club Rakuuna

Pienille sekä isoille porukoille

Rakuuna on lämminhenkinen tila kaikkiin yksityistilaisuuksiin Lappeenrannan keskustassa. Juhlatila, rento kokoustila ja ohjelman mahdollistava karaoketila muuntuu kaikenlaisiin illanviettoihin tai päivän tapahtumiin.

Rakuuna on oivallinen 20-300 henkilön tilaisuuksiin. Tila koostuu kahdesta osasta ja on rajattavissa henkilömäärän mukaan. Isompiin tapahtumiin tilaa voidaan laajentaa Gigglin Marlin yökerhon puolelle, jolloin järjestät juhlat jopa 800:lle henkilölle.

Tilasta löytyy laadukas karaokelaitteisto ja 5 näyttöä tilaisuutesi tarpeisiin. Lämpö Rakuunassa saadaan nousemaan vaikka vieraiden välisellä karaokekisalla! Tilan tekniikka on käytössäsi ja tapahtuman järjestäminen käy näin kustannustehokkaasti.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta yhdistettynä Rakuunan tunnelmallisiin tiloihin takaa vieraittesi viihtyvyyden. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme sinua toteuttamaan kaikkien aikojen tilaisuutesi Rakuunan tiloissa. Räätälöimme tarpeisiinne soveltuen baaripalvelut ja tarvittaessa catering-kumppanimme toimittavat juhlaan herkulliset tarjoilut.

Mitä sinun onnistunut tilaisuutesi tarvitsee?

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Snellmaninkatu 12
Lappeenranta 53100 FI
Hae reittiohjeet