Etu-Koskela

Kaunis pala maalaismaisemaa

Etu-Koskelan tila tarjoaa loistavat kehykset ikimuistoisille merkkipäivillesi, sillä ansaitsevathan juhlasi arvoisensa puitteet ja tarjoilut. Tilaisuus kuin tilaisuus, häät, valmistujaiset tai syntymäpäivät järjestyvät kauttamme vaivatta. Erilaisia illanistujaisia kuten lepposia rapujuhlia tai tunnelmallisia viini-illallisia pois jättämättä! Etu-Koskelasta löydät sen oikean juhlatunnelman ja unohtumattomat kesäillat jopa 150 pöytävieraalle.

Etu-Koskela nauttii kauniista palasta maalaismaisemaa Kärkölän kunnassa lähellä Lahden kaupunkia. Lisäksi kulkuyhteydet ja etäisyydet ovat vaivattomat myös pääkaupunkiseudulta katsottuna. Parkkitilaa löytyy tilan puolesta riittämiin. Tilalla itsellään on kiehtova pitkälle kantautuva historia. Entisöimme tilan viimeisen vuoden aikana joten se ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi.

Meille juhliesi atmosfääri on kaikki kaikessa joten teemme juhlat sinun ehdoillasi. Voit tuoda omia sisustus- ja tyylielementtejä jo valmiiksi näyttävään tilaan. Aänentoistopalvelut järjestyvät lisäksi kauttamme taidokkaasti. Räätälöimme juhlistasi juuri sellaiset kuin itse haluat ja niin ettei juhlastressistä ole tietoakaan. Ota epäilemättä yhteyttä niin autamme sinua mielellämme.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Sulkavantie 395
16670 FI
Reittiohje