Evon Ruuhijärvi

Savottakartano

Evon retkeilyalueen sydämessä sijaitseva Ruuhijärven savottakartano hiljaisen järven rannalla henkii vanhan ajan konstailematonta savottahenkeä kahden rantasaunan kera. Entisaikain tunnelmasta huolimatta lämmin vesi tulee ja menee, sisäsauna lämpiää sähköllä ja ilmalämpöpumput huolehtivat, ettei talvella tule vilu eikä kesällä hiki!

Tarjoilut voidaan joko loihtia omatoimisesti päärakennuksen hyvin varustetussa keittiössä tai kauttamme järjestyvät myös erilaiset pitopalveluvaihtoehdot.

Sähkölämmitteisen sisäsaunan ja siihen liittyvän kylpyhuoneen lisäksi alueella on peräti 2 rantasaunaa! Isompi rantasauna on varustettu puukiukaalla ja 40 litran kuumavesisäiliöllä ja sen lauteille ja pukuhuoneeseen sopii kerralla noin 10 henkilöä. Saunasta voi pulahtaa vilvoittelemaan joko järveen tai terassin kylpytynnyriin!
Pienemmässä rantasaunassa voi nauttia savusaunan tuoksusta, vaikka sauna onkin normaali puusauna todellisille saunojille! Lauteille mahtuu 8 henkilöä ja pukuhuoneeseen noin 15. Pukuhuone on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Ranta ja kylpytynnyri sijaitsevat parinkymmenen askeleen päässä.

Aittaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä vankkojen pirttipöytien äärelle ja puulämmitteinen massiivinen tiilikamiina antaa tunnelman! Ruokailun jälkeen ilta voi jatkua tunnelmallisessa grillikodassa.

Ruuhijärven rakennuksissa on vuodepaikkoja yhteensä noin 30 henkilölle. Päärakennuksessa on kaksi 6 hengen makuuhuonetta, yksi 5 hengen makuuhuone ja TV-huoneessa 2 hengen vuodesohva. Aulassa on lisäksi 3 kpl kahden hengen vuodesohvia. Toisen rantasaunan takkahuoneessa on kerrossänky kahdelle ja patjapaikkoja noin 10 henkilölle.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Ruuhijärventie 137
Hämeenlinna 16970 FI
Reittiohje