Script Creative

Kutsut, kukat, tapahtumasomistukset

Script Creative on helsinkiläinen studio, jossa luodaan kauniita tapahtumia.

Keskitymme tapahtumien visuaaliseen suunnitteluun – yksilöllisesti, teistä lähtien.

Häät

Teidän hääpäivä on teidän uniikki, oma juhla. Siksi häätrendit ja perinteet saavat väistyä sen tieltä, mitä hääpäivä juuri teille merkitsee. Olipa kyseessä luksuskokemus kahdelle tai suuret juhlat ystäville ja perheelle, me autamme viitoittamaan tien teidän ikiomaan, itsenne näköiseen juhlaan ja tunnelmaan.

Scriptin omistaja-suunnittelija Aini Mäensivulla on taustallaan satoja häitä ja tapahtumia sekä Suomessa että Lontoossa. Script-häiden luonnonkaunis maailma ulottuu kutsuista kukka-asetelmiin ja materiaalivalinnoista koko juhlapäivän somistukseen. Toteutamme hääpäivään koko visuaaliseen kokonaisuuden, aina suunnittelusta paikan päällä toteutukseen, ja juhlan jälkeiseeen purkuun. Kaikki tehdään eettisiä, ekologisia materiaaleja suosien ja ympäristöä kunnioittaen.

Muut tapahtumat

Yritystapahtuma, lanseeraus, pr-bileet? Kutsuvieraslista koostuu vaikuttajista, ja toiveena upeat juhlat joissa on paljon instagrammattavia yksityiskohtia? Loihditaan yhdessä tapahtumalle visuaalinen toteutus joka takaa maksiminäkyvyyden vieraiden somekanavissa. Suosimme aina ekologisia ja eettisiä toteutuksia ja työskentelemme mieluiten brändien kanssa, jotka jakavat nämä arvot kanssamme.

Lähetä viesti palveluntarjoajalle

Tilaa tarjousuutiskirje

Helsinki FI
Reittiohje