Hirvihaaran Kartano

Juhla- ja kokoustilat

Kun haluat viettää juhlat tai järjestää kokouksen, seminaarin, tuotelanseerauksen tms. juhlavan tasokkaissa puitteissa, oikea valinta on silloin Hirvihaaran Kartano.

Vuonna 1918 rakennettu kartano ja sen salit hehkuvat romantiikkaa. Kartanon upeissa saleissa, kokoustiloissa ja kauniisti hoidetuilla piha-alueilla onnistuvat henkilöstöjuhlat, häät, illallistilaisuudet, kesäjuhlat, konsertit ja myös monipäiväiset lanseeraus-/koulutustilaisuudet.

Palvelujamme on kehitetty asiakkaiden toiveiden ja palautteiden mukaisesti sekä viimeisimpänä uudistuksena avatut kuntosali ja DaySpa tuovat irtioton arjesta. Huonekapasiteettimme on kasvanut 2013 avatun Lasipaviljongin alle rakennettujen, yksilöllisen juhlavien huoneiden myötä.

Olemme vuoden 2015 alusta toimineet perheyrityksenä. Olemme saaneet runsaasti kiitosta joustavuudestamme sekä tasokkaasta palveluasenteestamme tasokkaiden tilojen ja oheispalvelujen lisäksi.

Kokous-, tapahtuma- ja juhlapaikkana tarjolla on siis entistäkin kiintoisampi ja tunnelmallisempi kartano. Monipuoliset tilamme mahdollistavat tapahtumien räätälöinnin juuri toiveidenne mukaisiksi.

Lähetä viesti palveluntarjoajalle

Kartanonlenkki 56
04680 FI
Reittiohje