Immelkartano

Saunamaailma ja riista-illallinen

Kätkätunturin kupeessa Immeljärven rannalla sijaitsee lappilainen saunamaailma, virkistävät avannot ja ravintola. Tilaa löytyy jopa 60 hengelle.

Järven rannalla savusaunassa löylyt ovat lempeät. Rentoutumisen kruunaa pulahdus avantoon. Revontulia voi ihailla ulkosalla paljun lämpimässä kylvyssä. Tuvan puolella tunnelmaa luo vuolukivitakka.

Puulämmitteinen Arktisen sauna sijaitsee jään päällä ja avantoon pääsee heti ovelta. Saunan läheisyys rohkaisee ensikertalaisenkin kokeilemaan Arktisen Kasteen. Nauti lumen keskellä lämpimästä vesihieronnasta Hot Spring – poreammeessa, jossa kattona tähtitaivas. Viihtyisässä takkatuvassa voi nauttia hiukopalaa.

Riista-illallinen tunnelmallisessa Riihessä tarjoaa lappilaisia makuelämyksiä. 60-paikkaisen Riihen harmailla seinillä on monta tarinaa entisajan oloista ja pohjoisen luonnosta. Kodikkaassa Riihessä on tunnelmaa pienelläkin porukalla. Riihen menuista löytyy Lapin perinteisimmät herkut sekä uusia sovelluksia tunturin ruoka-aitan aarteista.

Ohjelman voi aloittaa myös kelkkasafarilla. Vauhdin takaavat vähintaan 120 hv huolletut sporttikelkkamme, joilla kokemattomankin on helppo ja turvallinen ajaa ja tehot riittävät vaativallekin ajajalle. Tyylikkäät kaksiosaiset puvut eivät jätä ketään kylmäksi.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Tuomikuruntie
Kittilä 99130 FI
Reittiohje