Isohaapa

Lehmonkärki

Isohaapa soveltuu myös jopa 200 hengen kesäjuhlien ja häiden järjestämiseen. Lista puitteista on lähes loputon: lämminvesiallas, tanssipaviljonki, savusauna, uimalaituri, laivalaituri (johon voi saapua omalla risteilyaluksella)… Huvilan edustalle voi laskeutua helikopterilla tai saapua vesitasolla.

Koko huvilan pinta-ala on 600m2. Kokoustilojen pinta-ala 140m2, tanssipaviljonki 200m2.

Isohaapa on rakennettu kauniille paikalle Päijänteen rannalle. Laaja pihapiiri tarjoaa kesäaikaan mahdollisuuden vaikka grillijuhliin tai häävastaanoton pitämiseen nurmikentällä tai laiturilla auringon paisteessa. Edustushuvila Isohaapa mahdollistaa jopa 80 henkilön tai max. 120 henkilön perhejuhlan tai asiakastilaisuuden. Tanssipaviljonki, huvilan terassit sekä sisätilat muodostavat kokonaisuuden, jopa 200 hengen kesäjuhliin. Juhlasalissa on surround – äänentoisto, johon voi liittää tietokoneen tai mp3-soittimen 3,5mm kuulokeliitännällä, dvd- ja cd-soitin ja iso lcd – televisionäyttö. Huvilan yläkertaan katetaan ruoka- ja kahvitarjoilut buffetpöytään.

Edustushuvila Isohaavalla on tarjoilukeittiö, jossa tarjoilun hoitaa joko Lehmonkärki catering tai pitopalvelu. Lehmonkärjen catering tai pitopalvelu hoitaa myös astiaston tilaisuuksiin. Edustushuvila Isohaavalla onnistuu illallistarjoilut tai vieraat voivat siirtyä tunnelmallisiin illallistiloihin, joita muun muassa ovat metsästysmaja, ravintola Ometta tai hirsilinnake yli 20 hengen ryhmille.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Lehmonkärjentie 180
17320 FI
Reittiohje