Kartanon sali

Taulun Kartano

Tyylikäs, lämminhenkinen ja valoisa. Kartanon sali on juhlatila Taulun Kartanon päärakennuksessa. Tyylillisesti sali edustaa kartanoromantiikkaa ja on ihanteellinen juhlatila alle 50 hengen seurueille. Seurueen ollessa suurempi, on mahdollista käyttää päärakennuksesta löytyvää kahta pienempää tilaa, esimerkiksi ruokailutiloina.

Salista on valmiita pöytäkarttoja eri pöytämuodoissa. Diplomaattipöytä maksimissaan 22 hengelle. E-pöytä maksimissaan 34 hengelle. Buffetpöytä voi seurueen koosta riippuen sijaita salissa tai päätalon aulatilassa, joka on salin vieressä.

Päätalosta löytyy lisäksi Isännän kamari ja Takkahuone, joihin on mahdollista kattaa tarvittaessa lisäpöydät yhteensä 14 hengelle.

Järjestämme ammattitaidolla perhe- ja yritysjuhlat toiveidesi mukaisesti. Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen, me hoidamme käytännön työn. Juhlaa varten kartano ”pukeutuu” parhaimpiinsa, meille on ilo saada järjestää juhlanne.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Tauluntie 596
41410 FI
Reittiohje