Katajistonranta

Kartano

Aulangon satumainen ympäristö kutsuu nauttimaan monipuolisista palveluista sekä luonnosta kulttuurihistoriallisesti arvokkaissa maisemissa Hämeenlinnassa, Vanajaveden rannalla!
1830 – luvulla rakennettu Katajistonrannan kartanorakennus soveltuu loistavasti niin kokous- ja juhlatilaksi, virkistyspäiviin kuin pikkujouluihinkin. Katajistonrannan alue toimii myös useiden Aulangon urheilutapahtumien kisakeskuksena eli tilat taipuvat moneen! Asiakkaitamme ovat niin yritykset, seurat ja yhdistykset kuin yksityishenkilötkin.

Kartanorakennus soveltuu max. 80-100 henkilön tilaisuuksiin. Niin kokousruokailut kuin juhlatarjoilutkin hoituvat sujuvasti pitopalvelun kautta. Alueella ei ole anniskeluoikeuksia.

Katajistonrannassa on vuokrattavana myös rantasaunoja paljuineen, tapahtumalato (max 200hlö), 40 kpl retkeilymökkejä (kesäkäyttöisiä) sekä aktiviteettikalustoa ympäri vuoden; mm. kajakkeja, kanootteja, sup-lautoja, fatbikeja, kickbikeja, lumikenkiä, retkiluistimia…

Vankka ammattitaitomme ja vuosikymmenten kokemus ohjelmapalvelualalta mahdollistaa myös onnistuneet ja ikimuistoiset elämys- ja tapahtumapalvelut ryhmällenne. Kysy lisää!

Lämpimästi tervetuloa Katajistonrantaan Aulangolle, Hämeen Sydämeen!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Katajistontie 1
Hämeenlinna 13220 FI
Reittiohje