Könnölän juhlanavetta

Tyylikäs ja iso

Könnölän tilan entisestä, vuonna 1928 rakennetusta harmaatiilinavetasta on vuonna 2015 valmistunut nykyajan vaatimukset täyttävä upea juhlatila. Lattiapinta-alaa Juhlanavetassa on yli 300 neliötä, joten tila tarjoaa tyylikkät puitteet jopa 180/240 hengen tilaisuuksille. Juhlanavetassa kaikki vieraat mahtuvat yhteen avaraan tilaan, jossa on oma paikkansa myös tarjoilupöydälle sekä tanssilattialle ja orkesterille.

Yksinkertaisen tyylikästä ja toimivaa

Juhlanavetan sisustus on yksinkertaisen tyylikäs: valkoisen, harmaan ja ruskean sävyjä yhdistelevä. Pinnoissa on käytetty laadukkaita ja aikaa kestäviä materiaaleja. Tuolit, pöydät ja muut kalusteet ovat tummia. Tilaan on mahdollista luoda erilaisia tunnelmia erittäin monipuoliseksi suunnitellun valaistuksen avulla.

Tilan ikkunoista ja edessä olevalta terassilta aukeaa rauhallinen peltomaisema ja kauniisti suunniteltu piha-alue. Aurinko paistaa terassille koko päivän! Tilan lähellä on reilun kokoinen parkkialue sekä erillinen määritelty paikka tupakoitsijoita varten. Lipputanko mahdollistaa liputuksen juhliesi kunniaksi.

Juhlanavettaan on helppo tulla myös pyorätuolilla ramppia pitkin. Koko tila on yhdessä tasossa eikä rappusia ole. Myös inva-wc kuuluu varusteluun.

Tarjoilut & anniskelu

Tilaisuutesi tarjoilun voit järjestää itse tai käyttää haluamaasi pitopalvelua. Tilallamme on yhteistyökumppanina kaksi pitopalveluyritystä. Juhlanavettaan voi tuoda omat alkoholijuomat mutta vaihtoehtoisesti siellä voidaan myös anniskella etukäteisilmoituksella. Tila on omistajan hakemuksesta hyväksytty anniskelualueeksi. Tilassa on hyvin varusteltu jakelukeittiö sekä baaritiski juomakaappeineen.

Sijainti

Meille on helppo tulla monesta suuresta kaupungista: sijaintimme on miltei Helsingin, Tampereen, Turun ja Lahden keskipisteessä Hämeenlinnassa, Iittalassa. Helsingistä meille on 120 km, Tampereelta 70 km, Lahdesta 100 km ja Turusta 150 km. Hämeenlinnan keskustaan on 20 km ja Iittalaan 10 km.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan juhlatilaamme ja kokemaan itse tilan ainutlaatuisen tunnelman! Ota rohkeasti yhteyttä Pirkkoon ja sovi tapaaminen tai kysy lisätietoja.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Rimmiläntie 739
Hämeenlinna 14450 FI
Reittiohje