Kullervo

Juhlatila

Seinäjoen paraatipaikalla sijaitseva Kullervo soveltuu erinomaisesti tiloiltaan 50-200 henkilön yritys- tai yksityistilaisuuteen. Kullervo on varattavissa sunnuntaista torstaihin aamusta yöhön riippuen tilaisuutesi luonteesta ja tarpeesta. Perjantaisin ja lauantaisin Kullervo avataan myös muille asiakkaille klo 22 alkaen.

Yhdessä tasossa olevat tilat ja riittävät istumapaikat mahdollistavat monimuotoiset tapahtumat. Isot ikkunat kadulle antavat hienot näkymät päivisin sekä iltaisin. Kokonaan uusittu tila on siisti, toimiva ja lämminhenkinen.

Tilaisuutesi herkkuruuat voidaan toimittaa Helmen aidosta pizzakeittiöstä tai mikäli tarve on muunlaiseen ruokailuun, niin se on helppo toteuttaa keitrattuna.

Viikonloppuisin alkuillan tilaisuus muuntautuu hauskoiksi jatkoiksi tanssin ja karaoken tahdissa klo 22 jälkeen eikä kenenkään tarvitse siirtyä paikasta toiseen. Helppoa & kätevää & vaivatonta & kustannustehokasta.

Kullervon tilat saat edullisesti käyttöösi ja osaava henkilökuntamme tekee tilaisuudestasi vaivattoman onnistuneen sinulle ja vieraillesi.

Varaa oma päiväsi ja vaikuta asiakkaasi tai henkilökuntasi.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Maamiehenkatu 4
Seinäjoki 60100 FI
Reittiohje