Levi Summit

Maisematilat

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat muuntuvat upeaksi, unelmien juhlatilaksi kaikkina vuodenaikoina! Järjestät meillä helposti unelmiesi häät, syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut tai muut juhlat ja illalliset. Levi Summitin avarat tilat tarjoavat juhlapäivääsi hulppeat puitteet, joista avautuvat upeat maisemat Lapin aavoille ja tuntureille.

Täydellisenä juhlapäivänä sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden viihtyvyydestä tai käytännön järjestelyistä: saat halutessasi kaikki palvelut saman katon alta aina aktiviteeteista bussi- tai gondolikuljetuksiin. Laadukas majoitus onnistuu Levi Summitin vieressä olevassa Hotel Levi Panoramassa, jossa tapahtumavieraat voivat majoittua mukavasti maisemia ihaillen.

Levi Summit soveltuu mainiosti tunnelmallisten häiden sekä muiden juhlien ja illallisten järjestämiseen, aina pienistä ja intiimeistä tilaisuuksista suuriin ja näyttäviin juhliin. Ravintolamme huolehtii maittavasta ruokatarjoilusta ja palvelun sujuvuudesta. Räätälöimme menun toiveidesi mukaan.

Asiantunteva ja kokenut henkilökuntamme on apuna ja tukena tilaisuuden järjestämisessä alusta loppuun. Autamme kaikin tavoin, jotta juhlasi on onnistunut ja ikimuistoinen niin sinulle kuin vieraillesikin!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Tunturitie 205
Levi 99130 FI
Reittiohje