Live Club

Teatro

Teatro on Vaasan ydinkeskustaan vuonna 2017 avattu viihdekompleksi, joka tarjoaa monipuolisia elämyksiä ja laadukkaita palveluja kaikenlaisiin iltoihin. Väli-Amerikasta värimaailmansa ja tunnelmansa ottanut Teatro on tietoisesti rohkea kokonaisuus. Kokonaisuudessaan noin 700 juhlijaa vetävä yökerhokompleksi koostuu neljästä erilaisesta osastosta.

Monenlaisten livekeikkojen ja tapahtumien areenana toimiva Live Club on Teatron osastoista suurin. Live Club sopii mainiosti suurempien yksityistilaisuuksien kuten pikkujoulujen järjestämiseen. Tilaisuuden luonteesta riippuen tanssilattialle voidaan kattaa illallispöytiä tai asettaa tuoleja penkkiriveihin 100 hengelle. Rennompiin tilaisuuksiin – jossa vieraat istuvat ja seisovat vapaasti ympäri tilaa – mahtuu mukavasti jopa 300 vierasta.

Live Clubissa on tilava esiintymislava sekä ammattimainen valo- ja äänitekniikka. Juotavaa saa kätevästi haettua Live Clubin omalta baaritiskiltä ja ruokatarjoilut loihtii samassa kiinteistössä toimiva Stefan’s Steakhouse. Live Clubissa on oma sisäänkäynti sekä oma WC. Tapahtumiin saa tilattua kauttamme DJ:n.

Viikonloppuiltaisin Live Club avataan lähtökohtaisesti muille asiakkaille klo 22-23.

Tervetuloa Teatron kuumaan tunnelmaan!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Kauppapuistikko 15
Vaasa 65100 FI
Hae reittiohjeet