Lohiranta

Juhla- ja kokoustila

Juhlatila- ja kokoustila Lohiranta sijaitsee Nakkilan kunnassa Kokemäenjoen Arantilankosken partaalla. Arantilankosken alue on kesällä erityisen kaunis ja tanssilava sijaitsee aivan kosken partaalla. Vietä juhlasi luonnonkauniissa paikassa, jonka vieraat muistavat pitkään.

Koko alueen pinta-ala on 8000m2 ja päärakennuksen noin 200m2. Päärakennus on parhaimmillaan 40-120 henkilölle juhlan luonteesta riippuen, mutta kun piha-alue ja sen tanssilava lasketaan mukaan, on tilaa usealle sadalle hengelle. Piha-alueen tanssilava sijaitsee aivan kosken rannalla.

Juhlatilaa vuokrataan tilana niin yksityisille, yrityksille kuin pitopalveluillekin. Halutessasi voit tuoda kaiken tarvitsemasi ja tehdä oman näköiset juhlat. Tilan monipuolisuuden ja varustelujen puolesta, tilaa voi käyttää aina pienemmistä tapaamisista isompiin juhliin. Päärakennuksen väritys sisältä on mäntypuu ja valkoinen.

Päärakennuksessa on nykyaikaiset, valoisat WC- tilat sekä miehille että naisille. Päärakennuksessa on käytettävissä videotykki, valkokangas ja tunnelmaa luovat värivalot. Pihalla on lipputanko lippuineen. Rannasta löytyy erillinen puolipyöreä aidattu terassi, jossa voit järjestää vaikkapa romanttisen vihkitilaisuuden.

Juhlatila Arantilankosken vuokraajilla on käytössään myös monipuolinen keittiö. Ravintolakeittiöstä löytyy mm. suurkeittiön höyryuuni, kippipannu, liesi, lämpöhaude ja astianpesukone. Kylmäsäilytys – ja pakastetilaa on runsaasti. Salin puolelta löytyy baaritiski kylmäsäilytystiloineen ja jääpalakone. Yksityistilaisuuksissa (syntymäpäivät, häät yms.) voit tarjoilla alkoholijuomia, mutta myyntiä varten tarvitset oman myyntiluvan.

Alueella on päärakennuksen lisäksi joen törmällä sijaitseva katettu tanssilava ja ulkoterasseja pihakalusteineen. Voit halutessasi yhdistää myös tanssilavan tapahtumaasi. Tanssilavalla on kioskityyppinen huone, josta on mahdollista järjestää tarjoilua tanssilavalle.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Siltatie 190
29250 FI
Reittiohje