Metsäkartano

Aitoa luonnon lumoa

Metsäkartano eli Metsis on Rautavaaralla sijaitseva monipuolinen nuoriso- ja luontomatkailukeskus.

Metsäkartanolla viihdyt luonnon helmassa
Kiireettömyyden ja luonnon rauhoittavan voiman aistit jo pihaan saapuessa. Näissä maisemissa on helppo olla jouten tai inspiroitua, kumpaa kaipaatkaan. Metsäkartanolla rentoudut luonnossa liikkuen, uutta puhtia saaden. Anna vieraanvaraisen henkilökuntamme hoitaa asiat puolestasi, joustavasti ja ympäristöä kunnioittaen.

Voi hyvin ja juhli
Nauti maistuvista kauden antimista, lähiruokaan erikoistuneessa ravintolassamme. Isompia juhlia varten voit muunnella monipuolisia tilojamme tai viettää iltaa kahden kesken laavulla erätulen äärellä. Haasta tiimisi hauskoihin kisailuihin, joiden jälkeen melontaretki tyynellä järvellä rauhoittaa. Liukulumikenkäretki metsään ja löylyt rantasaunalla kruunaa päivän.

Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Metsäkartano liikuttaa mieltä ja kehoa. Puhdas ruoka ja ekologisuus on meille tärkeitä. Metsäkartano on saanut ympäristöä säästävällä toiminnallaan eurooppalaisen EU-kukka -ympäristömerkinnän ensimmäisenä majoitusliikkeenä Suomessa. Majoitutpa mättäällä tai lomahuoneistossa, sinusta huolehditaan lämmöllä. Järjestämällä kokouksen, juhlat tai lomailemalla Metsäkartanolla teet vihreämmän valinnan. Samalla tuet työtämme lasten ja nuorten hyväksi.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Metsäkartanontie 700
73900 FI
Reittiohje