Pihlajapellon torppa

Taulun Kartano

Pihlajapellon torppa sijaitsee Taulun Kartanon päärakennukselta 300m päässä järven rannalla. Pihlajapellon torppa vie mukanaan 1800-luvun puoleenväliin savupirttien aikakauteen. Tumma tupa on täynnä maalaisromantiikkaa. Torppa on sopiva juhlatila maksimissaan 30 hengen seureille. Torpan tunnelmassa luonnon rauhan keskellä vietätte juhlaa vaikkapa 1800-luvun teemalla kynttilän valossa.

Kesäjuhliin sopivat tanssit laiturilla ja halutessanne juhlaan voi yhdistää saunomisen savusaunassa. Mikäpä olisi rennompi tapa päättää juhlapäivä?

Torpalla on kolme pitkää pirtinpöytää ja buffet pöytä. Ruoka toimitetaan torpalle ja tarjoilu räätälöidään teemaan sopivaksi, esimerkiksi maalaishenkinen riistapääruualla ryyditetty Torpan parempi päivällinen.

Järjestämme ammattitaidolla perhe- ja yritysjuhlat toiveidesi mukaisesti. Suunnittelemme juhlan yksityiskohdat kanssasi, minkä jälkeen sinä ja läheisesi voitte keskittyä tärkeimpään, eli juhlan viettämiseen, me hoidamme käytännön työn. Juhlaa varten kartano ”pukeutuu” parhaimpiinsa, meille on ilo saada järjestää juhlanne.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Tauluntie 596
41410 FI
Reittiohje