Rauhan Majatalo

Kainuulaisessa järvimaisemissa

Rauhan Majatalo on kolmikerroksinen tila Nuasjärven rannalla noin 9 km päässä Kajaanin keskustasta. Rauhallisessa paikassa on mahdollisuus majoitus-, kahvi ja ruokapalveluihin, sekä elämyksellisiin kohtaamisiin työyhteisöille, perheille ja ystäväporukoille toiminnallisten menetelmien kautta.

Rauhan Majatalo on yksityispohjalla toimiva kristillinen keskus, joka tarjoaa päihteettömän ympäristön kauniin luonnon keskellä kainuulaisessa järvimaisemissa. Ruahan Majatalo tarjoaa tilauksesta majoitus-, ruoka- ja lomanviettopalveluja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin, sukujuhlille ja yksityishenkilöille.

Talosta avautuu upea näköala järvelle päin. Tilan halkaisee Myötärinteentie, jonka rannan puoleisella alueella on Rauhan Majatalon piha- ja kasvimaan-alueen lisäksi istäntäparin koti. Rauhan Majatalon n. 550 neliötä jakautuu kolmeen kerrokseen. Alakertaan mahtuu max. 50 henkilöä, keskikerroksen ruokasaliin n. 32 henkilöä ja yläkertaan n. 20 henkilöä.

Alakerrasta löytyy tuoleja, sohvia ja sohvatuoleja 35 henkilölle. Tila muokkautuu hyvin asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaiken kaikkiaan alakertaan mahtuu max. 50 henkilöä. Keskikerroksesta löytyy ruokailusali, josta löytyy valmiina istumapaikat 32 henkilölle. Yläkerrasta löytyy isot sohvat max. 20 henkilölle ja isompi pöytä, jonka ympärille mahtuu 8 henkilöä.

Rauhan Majatalo soveltuu erinomaisesti päätösjuhliin, häihin, synttäreihin ja muihin tilaisuuksiin. Kesäisin on ruokailumahdollisuus terassilla, johon mahtuu 20 henkilöä. Suurimmat juhlat, jotka olemme järjestäneet, ovat olleet 120 henkilölle. Rauhan Majatalossa on lisäksi mahdollisuus majoitukseen. Tiloissamme on mahdollista majoittua 25 henkilöä.

Rauhan Majatalossa löytyy myös kolme saunaa. Yläkerran sauna (sähkösauna) soveltuu maksimissaan 4 henkilölle, alakerran (sähkösauna) soveltuu maksimissaan 15 henkilölle. Ulkona on 50 vuotta vanha ulkosauna, jonka savuntuoksuiset löyly pehmittävät kiireisimmänkin yritysjohtajan.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Myötärinteentie 451
87500 FI
Reittiohje