Salakapakka Blind Pig

Viihdemaailma Ilona

Tervetuloa viihtymään Kuopion salaisimpaan kapakkaan! Blind Pig tarjoaa sinulle mahdollisuuden virittäytyä kieltolain tunnelmaan samalla laadukkaita drinkkejä nauttien!

Salakapakassa iltaa pääsee viettämään jopa 50 hengen seurue ja istumapaikat löytyvät 30 henkilölle. Tunnelmallisen illanvieton kapakassa takaavat vanhat nahkakalusteet ja kynttilänvalo! Bling Pig soveltuu upeasti esim. hääjuhlien jatkopaikaksi tai vaikka yrityksen pikkujoulujen viettoon. Salakapakassa vietetyn tapahtuman jälkeen iltaa voi jatkaa esimerkiksi Karaokebaarin puolelle tai vaihtoehtoisesti voitte jäädä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta pikkutunneille asti.

Tilasta löytyy äänentoisto ja mikrofoni. Asiakkaan toiveesta paikalle on saatavilla kangas ja videotykki esityksiä varten. Blind Pigistä löydätte oman baaritiskin lisäksi oman tarjoilijan, joka pitää huolen siitä, että juotavaa riittää.

Tila on täysin esteetön ja Viihdemaailma Ilonan muut tilat sijaitsevat samassa kerroksessa. Catering-palvelut voidaan järjestää yhteistyökumppanimme kautta, mutta muutkin järjestelyt ovat mahdollisia.

Blind Pig on varattavissa yksityistilaisuuksiin oikeastaan milloin vain, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tapahtumastasi. Järkätään teille ikimuistoinen ilta Kuopion parhaassa salakapakassa!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Vuorikatu 19
Kuopio 70100 FI
Reittiohje