Sammalsauna ja Kettusauna

Yli-Kaitalan lomamökit

Saunaillat, Polttarit, TyKy-päivät ja Pikkujoulut

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat, jotka voit vuokrata käyttöösi vuodenaikaan katsomatta. Saunojen rakennusvaiheessa on huomioitu mahdollisimman vaivaton kulku uintia varten, sillä molemmista saunoistamme on lyhyt matka vilvoittavalle pulahdukselle Kettujärveen.

Sammalsauna on ainutlaatuinen puolipallonmuotoinen innovaatiosauna, missä voit valita ja kokea erilaiset tuoksut, äänet ja valot. Sammalsaunan vieressä poreilee ulkoporeallas. Löylyhuone on tilava – lauteille mahtuu 15-17 henkilöä. Saunassa on kaksi suihkua, pukuhuone ja wc. Pukuhuoneessa ja saunassa tv:t, voi nautia ohjelmaa tai laulaa karaokea saunassa. Terassilta pääsee ulkoporealtaan lämpimään veteen vilvoittelemaan raikkaassa ilmassa. Saunan yhteydessä on myös laituri ja talvisin avanto.

Kettusauna on maalaistalon vanhasta rantasaunasta peruskorjattu tilaussauna vain metrin päässä Kettujärvestä. Saunan vierestä löytyy kuumakylpyallas. Paikkaan mahtuu n. 20 – 25 henkilöä. Saunaan lauteille kerrallaan noin 8-12 henkilöä. Takkatupaan 10-14. Suihkutilassa 2 suihkua. 10 – 14 henkilöä mahtuu kerrallaan virkistäytymään kylpyaltaan niin kesähelteellä kuin keskellä talveakin tähtitaivaan alla. Saunan yhteydessä on myös laituri ja talvisin avanto.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Kaitalantie 323
47490 FI
Reittiohje