Sarvikota

Etsitkö erilaista kokoustilaa, jossa on tilaa luovuudelle ja uusille ideoille? Tai yrityksesi virkistys- tai työhyvinvointipäivän pitopaikkaa tapahtumalle, joka muistettaan pitkään? Onko tulossa ulkomaalaisia vieraita, joille mieluusti näyttäisi Suomen Lappia, vaan aika ei riitä Lappiin asti? Sarvikota muokkautuu niin kokoustilaksi juhlatilaksi tai virkistäväksi mukavan päivänne viettopaikaksi, jossa yhdistyy niin lapin tunnelma kuin tämän päivän kokoustekniikka.

Kotaan mahtuu jopa 80 ihmistä istumaan ja nauttimaan tunnelmasta tai luennosta, ruokailemaan noin 50 ja kokousvieraaksi noin 40. Kauttamme saa cateringpalvelut, kokouskahvitukset nuotiolla tehtynä ja oheisohjelmat vaikkapa kokoupäivän päätteeksi. Sarvikodan vieressä virtaa lempeä Mustijoki, joka on erinomainen melontakohde tai Sarvikodan ympäristössä voi järjestää erilaisia ohjelmia kohottaen tiimihenkeä hauskojen kisailuiden merkeissä. Yhteistyökumppaneittemme kautta erilaisia esiintyjiä trubaduurista tulenpyörittäjiin. Kysy lisää.

Ikiaikainen kodan pyöreä muoto tuo ryhmän yhteen kuin pyöreän pöydän ritarit. Keskellä kotaa katseenvangitsijana on suuri tulipesä, jossa loimuaa tuli. Tarina kertoo, että lappalaiset jumalattaret asuvat tulipesän alla. Maistuuko kenties jumalattarien kosketuksen takia nokipannukahvit ja nuotioletut niin hyviltä? Lankkupöytien polttokuviot kertovat lapin taikaa ja tarinaa. Ja öljylyhdyt luovat tunnelmaa.

Lähetä viesti palveluntarjoajalle

Vanha Soukkiontie 514
04680 FI
Reittiohje