Taidesukellus®

Elämys, jossa taidetta syntyy itsestään!

Taidesukellus® – täysin uudenlainen vaihtoehto
Taidesukellus® on ennenkokematon ja innostava lähestymistapa luovuuteen sinussa ja yhdistää ainutlaatuisella tavalla ryhmän tiimihenkeä. Menetelmä rikkoo taiteen myyttiä ja valkoisen paperin pelkoa yllätyksellisesti ja luovuutta inspiroivalla tavalla: luovuuden herättely onkin helppoa, hauskaa ja rikastuttavaa.

Taidesukellus on yhdistelmä kuvataiteen perustekniikoita, uusia tekniikoita ja mieltä kiehtovia jännittäviä, ennalta-arvaamattomia käänteitä.
Taidesukellus sopii kaikenikäisille ja kaikille
Taidesukellukseen voi osallistua kuka tahansa; nuorin osallistuja on tähän mennessä ollut kaksivuotias ja vanhin 95 -vuotias. Taidesukellus® menetelmässä jokainen osallistuja sukeltaa omiin ajatuksiinsa ja sisäisiin kuviinsa. Yksilö löytää luovuuden rikkauksia, piilossa olevia kykyjä, uusia luovia työkaluja käyttöönsä ja näin taidetta syntyy kuin itsestään. Näkymättömästä syntyy näkyvää.
Sinulla ei tarvitse olla lainkaan kokemusta taiteen tekemisestä ja toisaalta pitkän linjan harrastaja tai ammattilainen saa sukelluksesta uutta näkökulmaa sisältävän nautinnollisen kokemuksen. Taidesukellustyöpajan kesto on n. 2,5 h- 3 h.
Taidesukellus® räätälöitynä
Taidesukellus® on erilainen vaihtoehto yritystapahtumiin, virkistys-, koulutus-, tiimi- ja teemapäiviin sekä juhliin.
Taidesukellus® -työpajat ovat pääsääntöisesti ateljeella, joka on intiimi ylellinen elämystila. Portaita laskeutuessa alas, muu maailma unohtuu helposti hetkessä.

Voit myös ehdottaa ja ideoida erikoisinta paikkaa taidesukellukselle – vain äärettömyys rajana ja suunnittelemme ryhmällesi oman oloisen ja toiveisiinne vastaavan työpajan.
Omat teokset itsellesi ja osaksi verkkotaideteosta
Työpajan aikana jokaiselle syntyy 1-3 itselleen jäävää teosta, joista yhden voi liittää osaksi uutta, alati kasvavaa verkkotaideteosta. Mahdollisuus tehdä yhteinen taideteos esim. yhteisön seinälle sekä laajasti eri tekniikoita rakentaa oma teemaan sopiva kokonaisuus
Hetkenkaappaus™
”Kaikki mitä aistisi ovat havainneet matkallaan, kaikki mikä on kulkenut mukanasi alusta saakka, kaikki näkymätön ja käyttämätön kapasiteetti, tunne ja voima ja onnellisuuden hienosäätö. Piilossa ihon alla. Jokaisessa solussa. Jokaisessa meissä. Taideteos odottaa hakijaa.”

Tunnelmia työpajoista:

” Taidesukellus saa kyynisenkin luovan mielen riisuuntumaan aseistaan. Antamalla itselleen luvan olla säännöistä vapaa sekä lopputuloksesta auttamattoman tiedostamaton, ihminen saa taidesukelluksessa tunnepuolen kokemuksia, joista päällimmäisinä mieleen nousevat riemu, hämmästys ja lapsenomainen uteliaisuus.”
-Jukka Kurttila, Finlayson-

”Tuhannet kiitokset upeasta&avaavasta kokemuksesta!” -Mert Otsamo-
” Kiitos, tämä oli ihanin päivä pitkään aikaan. Sukelsin huomaamattani tähän lempeään tunnelmaan. Ja tää jää asumaan minuun pitkäksi aikaa. Voimia ja zemppiä Sydänsyli projektiin!” -Päivikki /YLE Puoli7-
”Kiitos, Aivan mahtava ilta. Oli upeata olla mukana. Jotain aivan erilaista, rajat rikkovaa, ennenkokematonta!
-Sari Ekström, Nooa Sp-

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Mannerheimintie 43a
Helsinki 00250 FI
Hae reittiohjeet