Tankofutis Helsinki

Hyvänmielen joukkuepeli

Tankofutis on ehkä kaikkien aikojen hauskin peli. Siinä yhdistyvät tiimityö, hauskanpito ja leikkimielinen kisailu, huikeisiin onnistumisen elämyksiin. Hyvänmielen joukkuepeli, jossa kaikki ovat tasavertaisia. Laji tarjoaa hyvinvointia ja liikunnan iloa – yhdessä.

Tankofutistapahtumat ei ole sidottu paikkaan:
Voimme järjestää tapahtuman haluamassanne toimintaympäristössä, tai voitte hyödyntää myös meidän yhteistyökumppaneitamme.

Valmis turnauskokonaisuus:
Ohjaajamme hoitavat koko tapahtuman alusta loppuun asti. Teille luodaan Tankofutiksen nettisivujen tulospalveluun oma salasanasuojattu turnaussivu, haluamallanne logolla ja sisällöllä. Kokonaisuuteen kuuluu tapahtuman rakentaminen, eli kenttien pystytys, äänentoiston kasaaminen ja LED-seurantataulut, joista tuloksia voi seurata myös paikan päällä reaaliajassa. Ohjaajamme hoitavat tuomaroinnin, selostuksen, juonnot sekä organisoinnin ja tietenkin kantavat kokonaisvastuun tapahtuman etenemisestä.

X-perience tapahtumajärjestäjänä:
Ohjelmapalvelu X-perience Oy järjestää mieleenpainuvia Tankofutis turnauskokonaisuuksia kaikkialla Suomessa. Käytössämme on neljä Tankofutiskenttää, jotka kulkevat sinne missä on kysyntää. Ohjaajat kulkevat mukana ja varmistavat että nauru raikaa niin yritystapahtumissa, kouluissa, kaveriporukoissa ja eri yhteisöissä.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Urho Kekkosen katu
Helsinki 00100 FI
Hae reittiohjeet