Teekkaritalo

Juhlapaikka vailla vertaa

Tarjoamme upeat tilat ja puitteet onnistuneelle tapahtumalle.

Teekkaritalolla voit järjestää niin pienet kuin suuretkin tapahtumat. Suuressa salissa on videotykki sekä pöytä- ja istumapaikkoja 80 hengelle. Tuolit ja pöydät voi myös helposti siirtää syrjään, jolloin tila vapautuu esimerkiksi tanssilattiaksi. Talolta löytyy lisäksi keittiö, kaksi saunaa, suuri kattoterassi ja grillikatos, jotka ovat vapaasti vuokralaisen käytettävissä. Grillikatoksessa ei ole puita talon puolesta, joten nämä kannattaa ottaa mukaan omasta takaa. Lisäpalveluina Teekkaritalolta voi vuokrata peräkärryn, bilevalot tai astiaston 40-80 hengelle.

Teekkaritalo sijaitsee Kaijonharjussa Kuivasjärven rannalla. Lähellä sijaitsevan yliopiston vuoksi alueella kulkee päivä- ja ilta-aikaan tiheästi julkisia liikennevälineitä, joten omaa autoa ei saapumiseen tarvita.

Teekkaritalo on oululaisten opiskelijoiden yrittäjyydestä lähtenyt hanke. Taloa vuokraa vapaaehtoisvoimin toimiva Teekkarilupi-niminen yritys, joka on Oulun Teekkariyhdistyksen 100-prosenttisesti omistama. Teekkarimaisen yhteishengen mukaisesti olemme valmiita auttamaan vuokraukseen liittyvissä asioissa niin paljon kuin pystymme, joten mikäli jokin asia mietityttää, kannattaa rohkeasti ottaa yhteyttä!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Kalervontie 7
Oulu 90570 FI
Reittiohje