The Ravishing Shangri-La Rubies

Burleski

Olemme The Ravishing Shangri-La Rubies – esiintyjäduo, jolla on vuosikymmenen kokemus burleskin saralla. Yleisöjä ollaan viihdytetty aina Lapista Las Vegasiin asti!

Burleski on viihteenmuoto jossa yhdistyy tanssia, performanssia, huumoria ja glamouria, leikkimielistä kiusoittelua unohtamatta. Nykyburleksi tehdään lajin 150-vuotiasta historiaa kunnioittaen, mutta samalla modernilla otteella. Burleskiin kuuluu näyttävät ja kekseliäät asut, vanhanajan glamour ja mukaansatempaava tunnelma. Burleski sopii kaikenlaisiin iltatapahtumiin, ja olemmekin esiintyneet niin fundraiser-gaalailloissa kuin yksityisjuhlissa ja häissäkin. Burleski on erittäin suosittu ohjelma pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin. Riisuvuuden aste vaihtelee esitysten välillä ja on tarvittaessa säädettävissä.

Yksi burleskiesitys (kestoltaan n.4-7min) on oma kokonaisuutensa, ja esityksiä yhdistämällä voidaan luoda eripituisia ohjelmakokonaisuuksia. Esityksiä löytyy eri teemaisia, esim. klassinen kabaree, salakapakka, 50-luku, eksotiikkaa jne.
Kokoamme shown toivotun keston mukaan; n.5-45 min (yhdessä, kahdessa tai kolmessa setissä), 1-5 hlö (soolo-ja duoesityksiä); ryhmänumeroita mahdollisia mikäli tila sallii.

Burleskiopetus – mahdollisuuksia on vartin pienestä hauskasta opetushetkestä juhlaohjelman osana aina tykypäivien burleskitanssituntiin tai kaveriporukan- ja polttareiden yksityisopetukseen. Meillä on monien vuosien kokemus burleskin opettamisesta, ja olemme myös liikunnan ammattilaisia. Omistamme oman, ja Suomen ainoan varsinaisen burleskikoulun. Opetus voidaan pitää niin meidän kuin teidän tiloissa.
Liikumme eteläsuomen alueella ja tarvittaessa kauempaakin.
Opetustilanteesta ja -toiveista riippuen ryhmän koko voi olla 1-150hlö. Oman studiomme maksimioppilasmäärä on 30.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Vattuniemenkatu 15b
Helsinki 00210 FI
Hae reittiohjeet