Tiittalan Kartano

Maalaiskartano

Tiittalan kartano on Sulkavalla Itä-Suomessa sijaitseva maalaiskartano. Kartano sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä Sulkavan keskustasta, tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön monipuolisissa tiloissa.

Vahvistamattomien tietojen mukaan Tiittalan kartanon päärakennuksen on suunnitellut arkkitehti C. L. Engel. Rakennuksen ulkomuoto on sulavalinjaista eteläsavolaista empiretyyliä, joka hakee yhtymäkohtia Helsingin tai Porvoon empirekeskustaan.
Kartanon rakennuttaja Majuri Reiher tunnettiin paitsi ahkerana myös juhlia rakastavana miehenä. Hänen myötävaikutuksellaan kartanoon tuli sadan neliön Juhlasali, joka soveltuu sellaisenaan noin 60 – 70 hengen tilaisuuksille. Juhlasalista avautuvat ovet 20 – 30 hengen Isännän huoneeseen sekä 10 – 15 hengen Emännän huoneeseen, jotka molemmat toimivat kabinetteina. Kesäaikana puutarhaterassille mahtuu noin 20 hengen seurue.

Kartanon tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisten juhlien ja kokousten viettoon, tarjoten yhtenäistä suurta tilaa, mutta myös pienempiä kabinetteja juhlien takahuoneiksi tai kokouksiin pienryhmätiloiksi.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Kirkkotie 140
58700 FI
Hae reittiohjeet