Vaarunhovi

Pappila ja juhlasali

Mutasen Pappila on valmistunut 1900-luvun vaihteessa. Pappilan on aikoinaan suunnitellut Hämeen läänin lääniarkkitehti Alfred Cawén sukulaiselleen. 1960-luvulla talo siirtyi Helsingin kaupungin omistukeen ja vuonna 2017 hämäläinen nuoripari otti nukuisen Vaarunhovin hellään huomaansa.

Tervetuloa 1900-luvun vaihteessa valmistuneeseen Mutasen pappilaan! Pappilan on aikoinaan suunnitellut Hämeen läänin lääniarkkitehti Alfred Cawén sukulaiselleen. 1960-luvulla talo siirtyi Helsingin kaupungin omistukseen ja Pappilan tarina saa jatkoa vuonna 2017, kun hämäläinen nuoripari otti nykyisen Vaarunhovin hellään huomaansa.

Päätalo on nikkarityylinen ja puuleikkauksin koristeltu. Rakennuksesta löytyy neljä salia, kaksi pienempää huonetta sekä keittiö. Jokaisessa huoneessa on oma uuninsa ja ovat aktiivisessa käytössä, lämmittäen ja luoden tunnelmaa Vaarunhovin kauniisiin saleihin.

Vaarunhovi on kunnostettu Pappilan 1900-luvun alun ja hovin tyylejä yhdistellen vuosina 2017-2018. Saleja koristavat kristallikruunut ja koristeelliset lampetit.

Ruokasali, juhlasali sekä Pappila ovat yhdistettävissä toisiinsa pariovin. Tällöin päätaloon mahtuu isompi seurue, jopa 110 henkilöä. Vaarunhovi sopii loistavasti häiden juhlimiseen, merkkipäivien viettoon, muistotilaisuuksiin, valmistujaisiin, rippijuhliin, pikkujouluihin ja muihin illanviettoihin. Myös arkiset tilaisuudet kokouksista koulutuksiin ja erilaisiin tyhy-tapahtumiin soljuvat mainiosti Vaarunhovin useissa saleissa. Yli kolmen hehtaarin pihapiirissä vain mielikuvitus, taivas ja 300 metriä Päijänteen rantaviivaa on tilaisuutesi rajana.

Keittiömme loihtii tilaisuuteesi herkullisen kokonaisuuden juomien kera. Kysy lisää meidän valmiista esimerkkimenuista tai kerro lisää toiveistasi.

Vietä unohtumaton päivä vuosisadan vaihteen lumossa!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Oittilantie 101
Jyväskylä 41880 FI
Reittiohje