Västilän Voimantalo

Voimantalo on vuoden ympäri käytettävissä oleva perinteikäs, mutta samalla nykyaikainen ja kaunis urheiluseurantalo.

Talon n. 5 m korkean salin pinta-ala on n. 160 m2 ja siihen liittyy lisäksi korotettu esiripullinen, n. 30 m2 näyttämö (esim. orkesterille).
Lisäksi talossa on n. 55 m2 eteistila, missä vaatenaulakot ja käynti wc-tiloihin (ei inva-vessaa) ja n. 45 m2 erillinen kahvila eli ”puhvetti”.

Keittiötilat ovat 30 m2 ja keittiö muodostuu kahdesta osasta. Keittiöstä on käynti kahvilaan.

Voimantalossa on lisäksi ympäri vuoden käytettävä pieni saunaosasto. Talossa on maalämmöllä toimiva lattialämmitys (suuret tilat) sekä vesipatteri-lämmitys pienemmissä tiloissa. Lisäksi salissa on toimiva valurautainen vanha kirkkokamiina, puhvetissa lisäksi uusi varaava lasiluukullinen takka.

Talossa on myös valokaapelitoiminen atk-sisäverkko sekä kahvilassa 60 tuuman tv, joka on kytketty valokaapeliverkkoon.

Voimantalon pihapiirissä sijaitsee valaistu suuri piha- / pysäköintialue. Pihalla sijaitsevassa ulkorakennuksessa on lisäksi kesäkäyttöinen suurempi sauna, pesuhuone ja pukuhuone. Pihalla lisäksi kaksi eco-puukäymälää.

Voimantaloa ja urheilukenttää ympäröivät hoidetut metsäalueet. Matkaa Längelmäen kirkolle on 5 km. Längelmäen puukirkko on v. 1784 rakennettu suosittu vihkikirkko. Muita mahdollisia hääkirkkoja mm. Eräjärven puukirkko n. 15 km, Oriveden kaarikirkko, n. 27 km.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Längelmäen kirkkotie 96
35270 FI
Reittiohje