Villa Ruths

Kartano puistomaisella alueella

Koskenranta on kaunis puistomainen alue ja vuonna 1914 Koskenrantaan, loivan mäen päälle, nousi Villa Ruths. Rakennuksen on suunnitellut maineikas ruotsalainen arkkitehti Gunnar Asplund. Villa sai uutta eloa 60-luvulla peruskorjauksen myötä ja alueen kaikki rakennukset on suojeltu asemakaavalla.

Villa Ruth soveltuu erinomaisesti yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Villassa järjestät häitä, synttäreitä, ristiäisiä, sukujuhlia tai muistotilaisuuksia. Villassa on lisäksi järjestetty polttareita ja pikkujouluja.

Kun vuokraat Villa Ruthsin saat käyttöösi kartanon alakerran tilat; kaksi suurta salia, valoisan auringonsalin uudistetun keittiön, aulan ja kirjaston. Alakerrasta löytyy myös kaksi wc:tä. Piha-alueella sijaitsevia ulkorakennuksia on mahdollista vuokrata ja yhdistää juhlasuunnitelmiin.

Kartanon alueeseen kuuluu laaja 8000 m2 tontti, joka mahdollistaa telttojen tai lavojen pystytyksen. Pihapiiriä koristaa lisäksi kaunis piharakennus, sekä vuokrattava allasrakennus.

Henkilökuntamme palvelee aina kahvitilaisuuksista useiden ruokalajien menuihin. Tilaan on myös mahdollista tuoda ulkopuolinen pitopalvelu.

Tervetuloa viettämään seuraava tilaisuus Villa Ruthsiin, teemme tilaisuudestasi juuri sellaisen kuin haluat!

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Koskenrannankatu 4
Kouvola 45700 FI
Reittiohje