Wintti

Kaupungin tyylikkäin yökerho

Wintti on kaupungin tyylikkäin yökerho kahdessa kerroksessa. Yökerho sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, vain muutaman askeleen päässä kauppatorilta!

Moderneihin ja tyylikkäisiin tiloihin sopivat niin pienemmät ja rennommat tapahtumat kuin suuremmatkin spektaakkelit. Vieraita tilaan mahtuu aina 800 henkilöön asti ja istumapaikkoja on valmiina 300:lle.

Wintin tiloja hyödyntäessä vain mielikuvituksesi on rajana. Näyttävä ja laaja tanssilattia tavoittaa vieraat molemmista kerroksista ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi ohjelmanumeroiden esiintymisareenaksi tai luentojen pitopaikaksi. Voit myös varata vain yläkerran viihtyisän Karaokeosaston ja illan ohjelma on valmiina. Tiloissa käytössäsi on laadukas tekniikka, mikä tekee järjestelyistä yhä kustannustehokkaampaa.

Kun ovet avautuvat kaikelle kansalle, yökerhon ikäraja on perjantaisin K18 ja lauantaisin K20. Wintistä pääsee myös Armas Lahteen jonka ikäraja on K24. Juhlien jatkot siis järjestyvät samalla kertaa – liput jatkoille tietysti ilmaiseksi!

Wintissä viihdytään niin töissä kuin asiakkaana. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta yhdistettynä tyylikkäisiin, moderneihin ja monipuolisiin tiloihin takaa vieraittesi viihtyvyyden!

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme sinua toteuttamaan kaikkien aikojen tilaisuutesi Wintin tiloissa. Räätälöimme tarpeisiinne soveltuen baaripalvelut ja tarvittaessa catering-kumppanimme toimittavat juhlaan herkulliset tarjoilut.

Lisätietoa ja tarjouspyynnöt

Vapaudenkatu 13
Lahti 15110 FI
Reittiohje