Woobs Design

Puiset korut ja asusteet

Woobsien taustalta löytyy kotimainen, Suomen Turusta kotoisin oleva pienyritys. Tarinamme alkoi vuodesta 2014 yrityksen perustajien, Tuomaksen ja Samulin, kaivatessa persoonallisia asusteita pukeutumiseensa. Tuotesuunnittelussa materiaaliksi valikoitui nopeasti puu, jonka käytöstä Samulilla oli runsaasti aiempaa kokemusta huonekalu- ja sisustustuotteiden valmistuksessa.

Ensimmäisinä valikoimiin tulivat puiset aurinkolasit, jotka alkoivat valloittaa katukuvaa keväällä 2015 avattuamme alkuperäisen verkkokauppamme. Saman vuoden kesällä avasimmekin jo ensimmäisen oman myymälämme Turun keskustan Forum kortteliin. Mallistomme on noista päivistä kasvanut tasaisesti, ja tuotevalikoimamme onkin laajentunut muun muassa puisiin rusetteihin ja rannekelloihin.

Tuotteidemme design on pohjimmiltaan skandinaavinen, mutta tapanamme on yhdistellä rohkeasti pelkistettyä designia vaihteleviin materiaaleihin. Rakastamme puun luonnollisia vivahteita, ja tästäkin syystä käytämme ainoastaan aitoa puuta kaikissa tuotteissamme.

Lähetä viesti palveluntarjoajalle