Eventamo on uusi juhlapalveluiden varaussivusto. Sivustoltamme löydät helposti kaikki palvelut, jotka tarvitset juhlien järjestämiseen alkaen juhlatilasta päättyen siivoukseen. Palveluntarjoajia lisätään sivustollemme jatkuvasti, joten vaikka et löytäisi sinulle sopivaa vaihtoehtoa tänään, kannattaa käydä selailemassa ilmoituksia uudelleen myöhemmin. Ja mikä parasta, sivustomme käyttö on täysin maksutonta juhlien järjestäjille!

Alla näet miten helppoa sivustomme käyttäminen on:

ENSIN

Valitse etusivulta palvelukategoria tai alue, jolla haluat järjestää juhlasi. Voit myös tarkentaa molemmat yhtä aikaa. Jos palvelun sijainnilla ei juurikaan ole merkitystä, kannattaa etsiskellä sopivia palveluntarjoajia pelkällä kategorialla. Kategorioissa voit valita pääkategorian, esimerkiksi ”henkilökunta” tai tarkentaa vielä hakua tarkemmaksi alakategorialla, valitsemalla esimerkiksi ”juhlasuunnittelija”.

SITTEN

Selaa ilmoituksia hakemistossamme. Kun klikkaat ilmoitusta, pääset lukemaan palveluntarjoajasta enemmän, ja pääset ottamaan yhteyttä heihin suoraan sivustoltamme.

LOPUKSI

Kun löydät palveluntarjoajan, jonka palveluista olet kiinnostunut, lähetä heille viestiä ja kysy mielessäsi olevat kysymykset. Samaa kautta onnistuu myös tarjouspyyntö. Kannustamme palveluntarjoajia vastaamaan 2 päivän kuluessa. Jos hyväksyt tarjouksen ja haluat varata palvelun, lähetä tästä tieto palveluntarjoajalle.