Eventamo on uusi sivusto joka yhdistää juhlien järjestäjät ja juhliin palveluita tarjoavat tahot. Alta näet miten helppoa ilmoituksen luominen on:

1

Klikkaa painikkeesta lisää ilmoitus. Aloita valitsemalla itsellesi sopiva paketti. Tällä hetkellä tarjoamme vain yhtä, 10€ maksavaa, vuoden kestävää ilmoitustilaa.

2

Täytä palvelusi tiedot lomakkeeseen. Esikatsele ilmoitus, ja joko muokkaa sitä vielä tai hyväksy se.

3

Täytä yhteystietosi ja valitse haluamasi maksuvaihtoehto. Voit maksaa luottokortilla tai PayPal tililtäsi.

4

Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestiä suoraan ilmoituksesi kautta. Kannustamme palveluntarjoajia vastaamaan 2 päivän kuluessa kaikkiin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin.

5

Muista myös päivittää ilmoitustasi, jos palveluissasi tapahtuu muutoksia! Voit poistaa ilmoituksen tililtäsi myös ennen ilmoituksesi viimeistä voimassaolopäivää.


Miksi liittyisit Eventamon joukkoon?

 

  1. Saat yrityksesi näkyvälle paikalle. Mainostus luotettavalla ja asiakkaiden pitämällä sivustolla antaa hyvän kuvan palvelustasi. Vinkkinä: kannattaa panostaa ilmoituksen kuviin!
  2. Asiakkaat voivat lähettää viestiä sinulle helposti heti löydettyään sinut hakemistostamme. Helppous lisää kommunikointia ja se tarkoittaa että pääset juttelemaan suoraan potentiaalisille asiakkaille.
  3. Asiakkaiden on kätevämpi etsiä tarvitsemiaan palveluita yhdestä paikkaa. Koska myös tarjouspyyntöjen lähettäminen on nopeaa ja helppoa, syntyy tilauksia enemmän.