Jos haluat että yrityksesi on edustettuna tällä näkyvällä kanavalla, täytyy sinun vain täyttää yrityksesi tiedot lomakkeeseen, johon pääset alla olevasta linkistä. Hoidamme homman siitä eteenpäin. Kun olemme hyväksyneet sinut palveluntarjoajaksi, ilmoituksesi ilmestyy palveluhakemistoomme. Olemme yhteydessä teihin, jos tarvitsemme lisätietoa ennen kuin hyväksymme ilmoituksesi. Muista myös päivittää ilmoitustasi, jos palveluissasi tapahtuu muutoksia!

Asiakkaat voivat lähettää sinulle viestiä suoraan ilmoituksesi kautta. Kannustamme palveluntarjoajia vastaamaan 2 päivän kuluessa kaikkiin kyselyihin ja tarjouspyyntöihin.

Ilmoituksen jättäminen on maksutonta!

Lisää ilmoitus tästä


Miksi liittyisit Eventamon joukkoon?

 

  1. Saat yrityksesi näkyvälle paikalle. Mainostus luotettavalla ja asiakkaiden pitämällä sivustolla antaa hyvän kuvan palvelustasi. Vinkkinä: kannattaa panostaa ilmoituksen kuviin!
  2. Asiakkaat voivat lähettää viestiä sinulle helposti heti löydettyään sinut hakemistostamme. Helppous lisää kommunikointia ja se tarkoittaa että pääset juttelemaan suoraan potentiaalisille asiakkaille.
  3. Asiakkaiden on kätevämpi etsiä tarvitsemiaan palveluita yhdestä paikkaa. Koska myös tarjouspyyntöjen lähettäminen on nopeaa ja helppoa, syntyy tilauksia enemmän.